Menu

Cart

Content

Breadcrumb

ARMAFILT

ARMAFILT, szűrők

Az ARMAFILT Zrt. Magyarország legnagyobb járműipari szűrőgyártója.
Termékei kiváló minőségét 50 éves múltuk, szakmai tapasztalatuk, valamint műszaki hátterük és az ISO 9001:2000 szerinti minőségbiztosítási rendszerük garantálja. Termékeik száma személy- és haszongépjárművekre meghaladja az 500 félét, melyet folyamatosan bővítenek. Gyártmányaik közel 50%-a belföldön kerül értékesítésre, a fennmaradó mennyiséget exportálják nagykereskedőkhöz és nevesszűrőgyártókhoz. Így fordulhat elő az, hogy más néven, import termékként mégis ARMAFILT szűrőt építenek be szervizek és egyéni vásárlók.

 ARMAFILT levegőszűrők

Az ARMAFILT levegőszűrők tökéletesen eltávolítják a beszívott levegőből a motor szempontjából veszélyes kopást okozó anyagokat. Egy gyenge minőségű levegőszűrő a motor élettartamát akár 40-50%-al is csökkentheti! Ezért az állandóan ellenőrzött jó minőség a döntő fontosságú. A megfelelő szűrőanyag kiválasztása a nemzetközi szabványos vizsgálatok alapján történik, szakszerű laboratóriumi vizsgálatok eredményeire és a papírgyártó cég szakembereinek szakvéleményére támaszkodva. Az ARMAFILT Zrt. minden terméke rendelkezik a Közlekedési Főfelügyelet által kiadott "H" forgalmazási engedéllyel, amelyet független minősítő intézmény szakvéleményére támaszkodva az eredeti szűrővel történő laboratóriumi összehasonlító vizsgálat elvégzése után egyedileg bírálnak el. Az ARMAFILT Zrt. levegőszűrői megfelelnek a gyári beszállítói minőségnek és kiállják a nemzetközi szabványok szigorú tesztjeit, biztosítva motorjának legmegfelelőbb védelmét. Az állandó minőséget a magas műszaki színvonalú ISO 9001:2000 minőség- biztosítási rendszer szavatolja.

ARMAFILT olajszűrők

Az ARMAFILT olajszűrő szerepe a motorba bejutott vagy ott keletkezett és a kipufogógázzal el nem távozott szennyezőanyagot kenőolajból történő kiválasztása. Az ARMAFILT olajszűrőbetét szűrőanyaga kiváló minőségű speciális impregnált papír. A felhasznált egyéb anyagok (ragasztók, gumialkatrészek stb.) a kenőolaj az üzemanyag vegyi hatásainak és a magas üzemi hőmérsékletnek, továbbá a változó olajáram hatásainak ellenállnak. A fém alkatrészek korróziótól védettek. A fémházas olajszűrők beépített szelepeket is tartalmazhatnak, melyek pontos kivitelezése révén nyugalmi állapotban jól zárnak, pontosan nyitnak, kis átmeneti ellenállással dolgoznak. Rendkívül fontos a szelepek biztos működése és a szűrőház tömítettsége. Az ARMAFILT szűrők gyártási technológiájának része, hogy a forgalomba kerülés előtt minden egyes szűrőt a várható igénybevételt többszörösen meghaladó vizsgálati nyomással tesztelnek. Az ARMAFILT olajszűrők megfelelnek a motorgyárak követelményeinek, biztosítják a motorjának optimális védelmét. Az állandó kiváló minőséget az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer garantálja.

ARMAFILT üzemanyagszűrők

Az ARMAFILT üzemanyagszűrői kiszűrnek minden ártalmas szennyeződést az üzemanyagból, amelyek fennakadást jelentenének a motor működésében. Tankolásnál, valamint a leürülő tartályba kerülő levegővel együtt juthat szennyeződés az üzemanyagba. Ha a szennyeződés nem akad fenn az üzemanyagszűrőn, akkor a befecskendezőrendszer drága alkatrészeit károsítaná, lerakódással dugulást okozhat, ami megbénítja a motor működését. A levegő páratartalma az üzemanyagtartályban kondenzálódik, a víz pedig szintén ellensége az adagolórendszernek. A préselt acéllemez házba beperemezett üzemanyagszűrő szűrőanyaga általában szűrőpapír, ami üzemanyag- és vízálló, a nyomásviszonyokhoz igazodva a szűrőfelület növelése céljából a szűrőanyagtekercselve van. A szűrő névleges porozitása 0,004-0,005 mm. Haszongépjárműveknél gyakran alkalmaznak kettős gázolajszűrőt, ahol az egymással sorbakapcsolt betétek közül az első durvább (filcből, vagy papírból készül és porozitása 0,01-0,015 mm), míg a második a finomabb (névleges porozitása 0,008-0,01 mm). Hasonlóan, mint más termékeink az ARMAFILT gázolajszűrők is ISO 9001:2000 minőségbiztosítási szabvány szerint készülnek, motorjának hosszú élettartamát biztosítják.

ARMAFILT kabinszűrők (pollenszűrők, utastérszűrők)

Az ARMAFILT kabinszűrői tiszta levegőről gondoskodnak a járműve belsejében. Az ARMAFILT pollenszűrői közel 100%-ig kiszűrik a pollent és az aktív szénréteggel kombináltszűrőanyagok még a szervezetünkre ártalmas gázokat, mint például a nitrogén oxidokat is kiszűrik. Napjaink környezeti ártalmai egyre több embernek okoznak különféle súlyos allergiás megbetegedéseket. A gépkocsik utasterében fokozottan vagyunk kitéve ezen ártalmas hatásoknak, melyeket jelentősen csökkentheti ARMAFILT utastér levegőszűrő használatával. Az ARMAFILT utastérszűrői az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszernek is köszönhetően nagy számban kerülnek Magyarországon kívül üzemelő gépkocsikba.

Filterland.hu

AT-LA Filt 97 Kft.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 3.

Tel: +36 1 370 6259

Fax: +36 1 231 0427

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cégjsz: 13-09-093405

Adószám: 12252534-2-13.

Bejelentkezés vagy RegisztrációWebáruházunk karbantartása alatt a webes rendelés szünetel.
Rendeléseit a +36 1 370 6259 telefonszámon fogadjuk!
Köszönjük a megértést!