Menu

Cart

Content

Breadcrumb

FLEETGUARD

FLEETGUARD, szűrők

A Cummins Filtration FLEETGUARD márkanéven szűrők széles skáláját gyártja. Többek közt levegőszűrőket, kabinszűrőket (pollenszűrőket), olajszűrőket, hidraulikaszűrőket, üzemanyagszűrőket, vízszűrőket, szeparátorokat kínál tehergépjárművekhez, mezőgazdasági gépekhez, építőipari gépekhez, ipari gépekhez, gázturbinákhoz, hordozható generátorokhoz, kismotorokhoz.

A gépjárművek leállásának oka szinte minden esetben, a levegő-, üzemanyag-, olaj- és hűtővízrendszer meghibásodásából adódik. Csak egészen kiváló minőségű szűrők képesek ezt a négy közeleget állandóan tisztán tartani. A szűrők minősége, pedig a FLEETGUARD számára az egyik legfontosabb szempont. A laboratóriumokban folyó fejlesztési munka, a nyersanyagok nagyon szigorú kiválasztása, valamint a teljes gyártási folyamat során végzett többszörös ellenőrzés jelenti a FLEETGUARD minőségi garanciáját.

Több mint, 4000 szűrőcikkszám található a FLEETGUARD választékában, amelynek mindegyikét konkrét géptípusra fejlesztették ki. Ez a választék a legszélesebb a világ szűrőpiacán.
A FLEETGUARD mérnökeinek elsődleges célja, hogy a műszaki haladás csúcsán maradjanak. A kipróbált, tesztelt termékeket tökéletesítik, de ez még nem elég a FLEETGUARD számára. Rendszeresen dob piacra a cég olyan termékeket, amelyek a legfrissebb műszaki fejlesztések felhasználásával készülnek. Több mint 100 mérnök és technikus dolgozik a világ 8 különböző kutató-fejlesztő központjában.
Több mint 40 év specializációja és a partnerekkel való folyamatos együttműködés tette lehetővé, hogy a FLEETGUARD napjainkra a dieselmotorok szűréstechnikájában vezető szerepet töltsön be. Több mint 60 gépgyártó és kb. 2000 disztibútor bízza magát továbbra is a szűrők specialistájára.

A Cummins cég leányvállalata, a mellékáramú motorolajszűrés és a patronos szűrő kifejlesztője és bevezetője a Fleetguard cég, több mint 150 gépgyártó eredeti beszállítója! Termékválasztékában több mint 5700 féle termék szerepel!
Az 1920-as években a motorok nem rendelkeztek semmiféle szűrővel, ami a külső szennyeződés bejutását megakadályozta volna, illetve kiszűrte volna a kenőolajból a kopásból adódó fém alkatrészeket, így a gépek csak 200-300 üzemórát működtek. Napjaink mezőgazdasági, építőipari gépei 10000-15000 üzemórát (1-1,5 millió km) is kibírnak!
A legjobb minőségű gyártók 99,98 % szűrési hatékonyságú szűrői 100 mg porból csupán 0,02 mg-ot engednek át! A 99,9 % hatékonyságú szűrő ennek ötszörösét, 0,1 mg-ot enged át!

24 óra alatt, egy nagyteljesítményű motorban kb. 720.000 liter hűtőfolyadék cirkulál! A hűtőfolyadékszűrők a mechanikus szűrésen kívül a hűtőfolyadék karbantartásában is szerepet játszanak. A hosszú élettartamú hűtőfolyadékokat úgy alakítják ki, hogy tartalmaznak különböző vegyi anyagokat és szerves korroziógátló szereket, melyek megvédik a motorokat a kavitációtól és a kemény vízből származó vízkő káros hatásaitól (1mm vastagságú vízkő szigetelő hatása, megegyezik 75 mm vastagságú öntött vas szigetelő hatásának).

Filterland.hu

AT-LA Filt 97 Kft.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 3.

Tel: +36 1 370 6259

Fax: +36 1 231 0427

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cégjsz: 13-09-093405

Adószám: 12252534-2-13.

Bejelentkezés vagy RegisztrációWebáruházunk karbantartása alatt a webes rendelés szünetel.
Rendeléseit a +36 1 370 6259 telefonszámon fogadjuk!
Köszönjük a megértést!