Menu

Cart

Content

Breadcrumb

BALDWIN FILTERS

BALDWIN, FILTERS, szűrők

A Baldwin Filters több, mint 70 éve gyárt jó minőségű szűrőket személygépjárművekhez, erőgépekhez.

Baldwin olajszűrők

A szennyezett olaj katasztrófális károkat tud okozni a motorban. A megfelelő olajszűrő használatával a meghibásodási lehetőségeket minimalizálni lehet. A Baldwin Filters több, mint 650 féle olajszűrőt gyárt személygépjárművekhez, erő- és minkagépekhez.

Baldwin levegőszűrők

A tiszta levegő a motor teljesítményének és élettartamának a lelke. A megfelelő levegőszűrő azért nagyon fontos, mert már kis mennyiségű szennyeződés is komoly kárt tehet a motorban. A Baldwin cég légszűrők széles skáláját kínálja. 2200 féle levegőszűrőt gyárt, szinte az összes motortípushoz.

Baldwin üzemanyagszűrők, szeparátorok

A tiszta üzemanyag a motor működésének alapeleme. A Baldwin Filters több, mint 650 különböző üzemanyagszűrüőt, üzemanyag-víz leválasztó (szeparátor) szűrőt kínál a motorok védelmére.

Baldwin hidraulikaszűrők

A hosszabb élettartam, a magasabb nyomás és megnyújtott szervízelési időintervallum nagyban függ a megfelelő hidraulikaszűrőktől. A cég a hidraulikaszűrők széles skáláját kínálja.

Baldwin pollenszűrők

A kabinszűrők - pollenszűrők alap tartozékaivá váltak a személy- és tehergépjárműveknek egyaránt. Az utastér szűrő megszűri a kabin levegőjét a pollenektől, portól, egyéb részecskéktől, mint baktériumok, szmog, ezzel növelve a légkondícionálás, fűtés hatásfokát.

Filterland.hu

AT-LA Filt 97 Kft.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 3.

Tel: +36 1 370 6259

Fax: +36 1 231 0427

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cégjsz: 13-09-093405

Adószám: 12252534-2-13.

Bejelentkezés vagy RegisztrációWebáruházunk karbantartása alatt a webes rendelés szünetel.
Rendeléseit a +36 1 370 6259 telefonszámon fogadjuk!
Köszönjük a megértést!