Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Hidraulikaszűrők

A hidraulikus rendszerekben bekövetkezett fejlődésnek köszönhetően növekedett a rendszerek hatékonysága és az alkalmazott nyomás, amely szorosabb tűréseket, illetve illesztéseket kíván, következésképp sokkal érzékenyebbek lettek a szennyeződésekre. A berendezésekhez hasonlóan a szűréstechnika is sokat fejlődött az utóbbi időben. A hidraulikus berendezések meghibásodásának kb. 70 %-a a felületek sérüléséből adódik. Ezek a hibák elsősorban a mechanikai kopásra és korrózióra vezethetők vissza. A rendszerben megfelelően elhelyezett szűrő, vagy szűrők feladata, hogy a munkafolyadékból kiválasszák a berendezés számára káros anyagokat. Majdnem minden hidraulikus és kenési rendszer szennyezett egy bizonyos fokon, amely függ a rendszer kialakításától, a rendszer korától és a tisztító eszközök, illetve szűrők típusától, hatékonyságától.

Csak megfelelő szűréssel valósítható meg a berendezés kielégítő védelme és ezáltal a hosszú, problémamentes élettartam. Az elemek kopása következtében részecskék képződnek. A 15 mikronnál kisebb részecskék különösen fokozzák a kopást. A nyomófolyadékban lévő öregedési maradványok kedvezőtlenül befolyásolják a hidraulikafolyadék kenési tulajdonságait.

Széles választékban kínálunk gyári minőségű hidraulikaszűrőket, melyeket megvásárolhat online áruházunkban, megrendelheti telefonon, vagy személyesen üzletünkben.

Tovább a kategóriában: « Üzemanyagszűrők Szeparátorok »

предприятия смоленска — rosorg-smolensk.ru.

Filterland.hu

AT-LA Filt 97 Kft.

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 3.

Tel: +36 1 370 6259

Fax: +36 1 231 0427

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cégjsz: 13-09-093405

Adószám: 12252534-2-13.

Bejelentkezés vagy RegisztrációWebáruházunk karbantartása alatt a webes rendelés szünetel.
Rendeléseit a +36 1 370 6259 telefonszámon fogadjuk!
Köszönjük a megértést!